Магістратура в Польщі – чудовий шанс для української молоді

Бажаєте здобути сучасні знання, диплом європейського зразка і можливість стажуватися у всесвітньо відомих компаніях? Вступайте на магістратуру в Польщі.

Розпочалася вступна кампанія. Важливий вибір роблять не лише випускники шкіл. Студенти, що отримали диплом бакалавра, також приймають рішення про доцільність вступу до магістратури. На жаль, переважна більшість молоді оцінює вітчизняну вищу освіту вкрай негативно і не планує продовжувати навчання в Україні. Значна частина бакалаврів навіть не планує працювати за спеціальністю. Невідповідність отриманих знань і навичок сучасним вимогам, низький рівень оплати праці – сувора реальність не викликає ентузіазму. Залишатися в Україні і чекати позитивних змін? Заховати диплом у шухляду і шукати будь-яку роботу в Європі?

Пропонуємо до вашої уваги альтернативний варіант – навчання в Польщі на магістратурі. Це чудова можливість для молоді, що прагне здобути сучасну освіту і отримати диплом європейського зразка. Українці мають право вступати на магістратуру в Польщу при наявності диплома бакалавра. Не знаєте, як подати документи, та який університет вибрати? Вважаєте, що Скористайтеся послугами Українсько-Польського Центру Освіти «UniverPL».

Кваліфікована допомога на всіх етапах вступної кампанії

Самотужки розібратися у особливостях законодавства Польщі надзвичайно важко. Складнощі виникають у процесі вибору вузу, пошуку найвигіднішого розміру оплати, грантів та спеціальних програм для закордонних студентів. Співробітники Українсько-Польського Центру Освіти «UniverPL» надають комплексні послуги:

Відео дня
  • правова допомога;
  • якісна підготовка до вступу, вивчення мови на необхідному рівні;
  • підтримка під час адаптації в Польщі;
  • допомога у вирішенні складних питань впродовж першого року навчання.

Центр «UniverPL» співпрацює з польськими університетами на офіційних засадах. Співробітники компанії мають повноваження проводити в Україні попередній набір абітурієнтів за співбесідою. Ви можете продовжити навчання на магістратурі в Польщі за своєю спеціальністю у 16 вузах. Також існують варіанти зміни напрямку.

Центр «UniverPL» – польська компанія, що працює у відповідності до європейських стандартів. Її офіси розташовані у Варшаві та Києві. Компанія має регіональні представництва у низці великих міст України. Більш детальну інформацію по послуги центру детально описані на офіційному сайті «UniverPL».

Магістратура в Польщі відкриває для української молоді значні переваги. Сучасні знання та диплом європейського зразка стануть чудовим стартом для успішної кар'єри в Україні чи всесвітньо відомих компаніях у будь-якій країні. Використайте цю можливість – і для вас відкриються безмежні перспективи.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up