На новий завод потрібні сотні працівників. Умови гарні, платять добре (Новини компаній)

На новий завод потрібні сотні працівників. Умови гарні, платять добре (Новини компаній)
  • Державне підприємство «Електричні системи» у співпраці з американською корпорацією DELPHI Automotive PLC відкрили у Вінниці новий завод з виробництва електротехнічної продукції для автомобільних заводів Європи.
  • До кінця року планують працевлаштувати 740 людей. А до кінця 2018 року штат має сягнути більше 2 000 працівників.

Набір працівників почали ще влітку. Але враховуючи масштаби виробництва, процес триває. На святкуванні дня міста працівники ДП «Електричні системи» агітували вінниччан йти на роботу до нового підприємства. Вони відповідали на численні питання щодо умов праці на заводі та пропонували бажаючим заповнити анкети на працевлаштування.

Робота на ДП «Електричні системи» — гарний шанс змінити життя на краще. На підприємстві будуть високі зарплати і достойні умови праці.

 

Що це за завод

Вінниця була обрана інвестором серед десяти міст України, які розглядались для розміщення виробництва. Адже це не просто місто з дієвою підтримкою місцевої влади та розвиненою системою міського транспорту, а й чисте та гарне місто, в якому приємно жити та працювати.

Новий завод забезпечить робочими місцями не тільки жителів Вінниці, а й передмістя. Це суттєвий крок у розвитку міста.

«Електричні системи» — це абсолютно нове підприємство, яке входить до складу державного концерну «Укроборонпром».

Зараз завод має замовлення на виготовлення електроджгутів для автомобілів марки Mercedes-Benz. В подальшому будуть і інші довгострокові проекти. Співпраця  із компанією DELPHI, найбільшим виробником автокомплектуючих у світі, гарантує велику кількість нових замовлень і контрактів. Виробничі центри цієї компанії є у 46 країнах. Концерн «Укроборонпром» має багатий досвід співпраці з DELPHI: продукцію для корпорації уже 10 років виробляє завод «Карпати» в Івано-Франківську.

 

Коли завод запрацює

На заводі «Карпати» в Івано-Франківську і проходять стажування працівники ДП «Електросистеми». На навчання уже поїхало 180 людей з Вінниці. Цієї осені в ДП «Електричні системи» планують відправити на стажування ще 200 нових працівників. Бригади комфортабельними автобусами від’їжджають у Івано-Франківськ кожен тиждень.

Під час навчання люди отримують зарплату та добові, а усі витрати на перевезення і проживання бере на себе підприємство.

Перша група працівників повернеться з Івано-Франківська у другій половині вересня. Перед цим на завод доставлять необхідне обладнання. Налаштовувати його приїдуть 50 спеціалістів, серед яких робітники аналогічного заводу з Румунії. Коли вони закінчать, можна буде починати виробництво продукції.

Зараз уже завершують ремонтні роботи у приміщеннях нового заводу. Залили підлогу, відремонтували дах, встановили теплозберігаючі вікна, замінили двері та ворота, провели електрику. Приміщення їдальні і роздягальні також уже майже готові.  

 

Кого беруть на роботу

Основна спеціальність на заводі — в’язальник схемних електричних джгутів. Шукають також інженерів різних напрямків, логістів, фахівців з якості .

На спеціальність «в'язальників» беруть і чоловіків, і жінок. Вік — від 18 років. Потрібно мати розвинути моторику рук, гарний зір, добре розрізняти кольори, бути уважним і швидким.

Спеціальної освіти не потрібно — працевлаштовують навіть випускників школи. Досвід роботи, відповідно, також не обов'язковий. Але якщо він є — це плюс для кандидата.  

Тим, хто має вищу технічну освіту та володіє розмовною англійською, на підприємстві можуть запропонувати посади інженерів, технологів, логістів.  

У кожного працівника є перспектива кар'єрного росту. Працівники, які покажуть себе у роботі з найкращої сторони, уже через два-три місяця зможуть займати посади вищого рівня.  

 

Які умови праці

Підприємство обіцяє працівникам офіційне працевлаштування та соцпакет, п'ятиденний робочий тиждень на восьмигодинний робочий день. Раз на рік відпустка. Завод працюватиме у три зміни, тому можна буде ще обрати найзручніший для себе час доби для роботи.

Керівництво державного підприємства обіцяє своїм працівникам достойні умови праці. Зокрема до їх послуг буде заводська їдальня з помірними цінами. А ті працівники, які приносять їжу з дому, зможуть користуватися кухнями з холодильниками, мікрохвильовками і чайниками.  

Керівник «Електричних систем» Олександр Тіщенко зараз домовляється з посадовцями облдержадміністрації та мерії про зміни в розкладі міського транспорту, щоб працівники підприємства встигали з ранку на роботу та ввечері після зміни могли добратися до домівок.

А ще зараз розробляється проект «Віддалена доставка персоналу» — для працівників, які мешкають у Вінницькому районі. Розробляються маршрути в радіусі 30 кілометрів навколо обласного центру. Автобуси доставлятимуть працівників до заводу безкоштовно.

 

Куди звертатись, щоб отримати цю роботу

Виробництво знаходиться на території Вінницького «45-гo експериментaльнoгo мехaнічнoгo зaвoду» на вулиці Стрілецькій, 57 (б). Вхід на територію «Електричних систем» через прохідну 45-го заводу.  

Кожного дня об 11.00 тут проводять тестування кандидатів і співбесіди.

Якщо є питання, телефонуйте  — понеділок-п'ятниця  з 9.00 до 17.00 на номери:

  • (097)585-24-94,
  • (067)430-60-89,
  • (063)228-82-77.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up