Соціальний проект 5% дітям від магазину електротоварів

3 липня стартував соціальний проект “5%дітям”. Це допомога дітям, які навчаються в школах-інтернатах. Кожен може приєднатися до акції та зробити життя учнів приємнішим.

серебрійська школа інтернат

Дитинство прекрасне. Це ті спогади, емоції та враження, які залишаються з нами все життя від розбитих колін, першої закоханості та такого бажаного тамагочі. Але комусь пощастило більше, комусь менше. Інтернет-склад електротоварів Res.ua прагне кожен день дітей робити трішки кращим. З 3 липня стартувала акція “5% дітям” Магазин електрики перераховує 5 % прибутку від продажу продукції, поміченої спеціальним ярликом, вихованцям Серебрійської спеціальної школи-інтернату Могилів-Подільського району Вінницької області.

Дана школа виховує, навчає та дає практичні навички більше ніж 90 дітям кожен день. Кружки для творчості дітей: гончарство, рукоділля дозволять в майбутньому стати достойними жителями країни, які не чекають змін, а роблять ці зміни.

Відео дня

Сімейна атмосфера, кваліфіковані вихователі та вчителі намагаються бути не лише дати загальноосвітні знання, але і навчити мудрості життя вихованців. Але буденні потреби кожен день супроводжують дітей. Ми всі навчались в школі і знаємо скільки потрібно кожен день як мінімум канцтоварів. А якщо додати сюди ще одяг, проживання та харчування, якими забезпечує школа вихованців, тому сума виходить не мала. Ці діти залишені батьківської турботи по тих чи інших причинах, але вони повноцінні майбутні громадяни. Можливо занадто дорослі та розуміючі для свого віку, можливо уже загартовані життям та проблемами, але в них набагато більше добра, світла та щирості, ніж в малюків в повноцінних сім’ях. Не дайте цим вогникам душі зачерствіти.

шукайте на сайті товари з такою позначкоюRes.ua не просто інтернет-магазин електрики, він активно бере участь в соціальній діяльності та допомагає тим хто в цьому має потребу. Завдяки соціальному проекту “5% дітям” ви також можете зробити життя учнів в школі-інтернаті приємнішим. Гроші перераховуються безпосередньо на потреби, а не на рахунок окремих осіб. Ми контролюємо їх цільове використання, тому можете бути впевнені, що навіть якщо дитина не буде знати ім’я конкретної людини, але вдячні вогники в очах від нової іграшки, книги чи кофтинки - це те, заради чого варто допомогати.

Давайте разом змінювати на краще не лише свій день, але й вихованців Серебрійської школи-інтернат. У категоріях магазину ви знайдете більш ніж 100 акційних товарів та 750 товарів зі статусом "5% дітям". Це світлодіодні лампи, низьковоьтне обладнання, розетки, вимикачі, таймери, кабель та інше електроустаткування. Для участі у соціальному проекті потрібно придбати товари із спеціальною позначкою, а ми потурбуємось, щоб кошти найшвидше були використані на потреби. “З миру по нитці” кажуть в народі. 5 % цифра невелика, але чим більше людей долучаться, тим більше зможемо реалізувати буденні мрії дітей.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up