У Вінниці презентували машини з майбутнього. Купити їх можна прямо зараз! (Новини компаній)

У Вінниці презентували машини з майбутнього. Купити їх можна прямо зараз! (Новини компаній)

Вінниця стала на крок ближче до майбутнього. У нашому міcті презентували нові моделі Nissan Qashqai та Nissan X-TRAIL. Той, хто побільше дізнається про ці авто, уже не захоче керувати машиною без такої надсучасної «начинки», яка дарує водію і пасажирам безпеку та комфорт.

Презентація Qashqai та X-TRAIL пройшла у Вінниці 11 листопада в автосалоні Nissan, що на Немирівському шосе, 94 А. Церемонію провели в японському стилі. Гостей зустрічали дівчата у традиційних японських кімоно, грала східна музика, столи накрили стравами японської кухні. 

Дітей розважали аніматори, а дорослі з нетерпінням чекали доки з винуватців свята — двох шикарних автомобілів — знімуть червоні простирадла. 

Кожен, хто прийшов на презентацію нових моделей Nissan, автоматично став учасником розіграшу призів від автосалону. Супер-приз, сертифікат на 10 тисяч гривень для сервісного обслуговування автомобіля, отримала Тетяна Гаврилюк.

Коли Nissan Qashqai та X-TRAIL постали перед публікою, гості свята тісно обступили обидва автомобіля. Усім хотілося подивитися ближче на ці фантастичні машини. 

Оновленні Nissan Qashqai і X-TRAIL — це автомобілі майбутнього. Зовні вони схожі, але позашляховик X-TRAIL трохи більший і потужніший за свого побратима кросовера Qashqai. Це — швидкі, легкі у керуванні і, головне, розумні автомобілі. 

Обидва авто належать до класу Modern Premium, тобто це машини, які за комплектацією наближаються до преміальних моделей. 

Ось що каже про новинки генеральний директор дилерського центру «Автомир на Немирівському» Андрій Бобошко: 

— Оновлені моделі набули більшої преміальності, в автомобілях повністю переглянута система шумоізоляції та система ходової частини. Шумоізоляція цілком на рівні преміального класу, а ходова налаштована на комфортне, але гостре водіння. Звичайно, у повній мірі відчути це можливо тільки на тест-драйві.

У автомобілів спільна концепція — Nissan Intelligent Mobility, яка повністю переосмислює процес керування авто. Завдяки інтелектуальним прогресивним технологіям машина перетворюється на вашого надійного помічника, який буде попереджати про усі небезпеки на дорозі і допоможе зробити кожну поїздку легкою та приємною. 

Машини оснащені сучасним багатофункціональним бортовим комп’ютером. Таким чином власник автівки отримує повну інформацію про своє авто, можливість інтегрувати свій смартфон до систем автомобіля, отримує зручний доступ до поліпшеної системи навігації.

Інтелектуальні технології Nissan відрізняються високою чутливістю. Ви відчуєте переваги нового авто, коли будете паркуватися в умовах обмеженого простору — машина за допомогою сенсорів і дисплея сама буде підказувати вам, як правильно все зробити. Якщо на вашому шляху під час руху трапиться якась перешкода, автомобіль миттєво попередить вас про це і у разі потреби зменшить швидкість. Якщо ви почнете з’їжджати зі смуги руху без вмикання вказівників повороту, система одразу дасть знати — можете бути впевненими, що ніколи не заснете за кермом. 

Інноваційні технології динамічного водіння та інтелектуальна система приводу 4х4 роблять нові Nissan X-TRAIL і Qashqai надзвичайно чутливими автомобілями, які адаптуються до будь-яких умов їзди. До змін у навколишньому середовищі автомобілі пристосовуються у 30 разів швидше, ніж моргає око. Коли починається дощ або сніг, система автоматично перерозподіляє потужність на колеса з найкращим зчепленням із дорогою.

Новий  Nissan Qashqai отримав елегантний і динамічний зовнішній вигляд, а також скляний панорамний дах. Авто обладнане продуманими до деталей елементами панелі приборів та зручними сидіннями преміум-класу.

Більше того, нові моделі Nissan вміють самостійно зчитувати дорожні знаки. А ще вам сподобається інтелектуальна система керування фарами — автомобіль буде посилювати освітлення чи, навпаки, зменшувати світло в залежності від ситуації на дорозі. 

Автівки оснащені аудіосистемою Bose преміум-класу, яка дарує незабутнє задоволення від прослуховування, як на передніх, так і на задніх сидіннях. Динаміки заповнюють салон надзвичайно глибоким і чистим звуком.

Завдяки чотирьом камерам здійснюється круговий огляд простору навколо авто. Тобто — ніяких сліпих зон. 

Концепція Nissan Intelligent Mobility підіймає на новий рівень ваш досвід керування автомобілем.

Заходьте на сайт офіційного дилера Nissan у Вінницькій області та обирайте своє майбутнє! На сайті будь-коли можна записатись на тест-драйв нових авто, щоб на власному досвіді переконатись у їх досконалості. Також подати заявку на тест-драйв можна за телефоном (0432)568-777.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up