Онлайн-мапа туристичних родзинок області або Пройтися палацом Потоцьких, не встаючи з дивану

Онлайн-мапа туристичних родзинок області або Пройтися палацом Потоцьких, не встаючи з дивану
  • Сайт «Мандруй Вінниччиною» — це онлайн-гід, що об’єднує більше 80 туристичних місць області
  • Частина із них має 3D-тури, аби турист на прямо на сайті вирішив, чи варто туди їхати
  • Тут також можна скласти свій персональний маршрут подорожі

Google Україна оцифрував Вінницьку область ще в червні 2017 року. Зараз у онлайн-гіді «Мандруй Вінниччиною» відмічені 82 локації. Деякі мають 3D-тури. «Зайти», не встаючи з дивану, можна у Палац Щербатової, регіональний ландшафтний парк «Немирівське Побужжя», скельний храм у Буші, садиба Потоцьких, музей П. І. Чайковського та Н. Ф. фон Мекк.

Повний перелік локацій можна знайти у вкладці «Місця». У сусідній вкладці «Маршрути» висвічуються шаблони подорожей, створені користувачами сайту. Наразі їх сім, але їх кількість збільшується з кожною годиною. Серед турів від користувачів є два власне по Вінниці. Перший — це «Вінниця для дітей», куди автор туру зарахував зоопарк, обласний краєзнавчий музей, музей Автомотовелорадіо, а також фонтан. Другий — «Пізнай Вінницю», який відрізняється від першого трьома новими локаціями: музеєм-садибою Пирогова, його церквою-усипальницею та Водонапірною вежею.  

Найдовші маршрути подорожей 

1. Палаци та метеоритний кратер(https://goo.gl/vR5diT) - 230 км

Відео дня

2. Подорож Іллінецьким районом(https://goo.gl/aFuy6k) - 114 км

3. Чотири палаци(https://goo.gl/fkwgAE) - 99 км

Як власноруч створити подорож?

Аби створити персональний маршрут областю, треба у вкладці «Місця» обрати кілька локацій, клацнувши на кнопку «Додати до подорожі». Далі знайти на сайті «Мандруй Вінниччиною» розділ  «Моя подорож». Там ви побачите готовий маршрут і його характеристики: загальну довжину, час у дорозі. Теоретично подорож можна відкорегувати залежно від того, як збирається подорожувати мандрівник — пішки, велосипедом чи автомобілем.

У створеному маршруті можна змінювати послідовність місць у подорожі, просто перетягуючи блоки обраних туристичних цікавинок.

Аби зберегти власний маршрут, треба авторизуватися на сайті.

У вкладці «Натхення» турист дізнається про сім чудес Вінниччини та знайде багато статей про цікавинки як області, так і, власне, України. Серед них підбірка топових найромантичніших місць країни, одеські катакомби та віртуальна мандрівка оперними театрами України.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Иванов Иван

    ну сухопутню карту вы назвалы мавпою чы мапою а як буде морска лоцыя на ций муви

    Вася reply Иванов Иван

    Лоція лоцією, але ідея гарна  -путеводника
  • Задунайский Торонтуй

    А где музей великого русского полководца Суворова в Тимоновке?

    Вася reply Задунайский Торонтуй

    Ты... того.. ты не шуми... А то вспомнят Пирогова, который Крым отвоёвывал для Раши, и кирдык - хлынет чергова хвиля перейменувань.

    Вже без мавпі не дізнатися що й де знаходиться. А нове перейменування остаточно заплутає мізки...

    Мо чекають на окупантів. Ото їм буде сюрпирз - вулици переплутані, люди мову не знают. Де пиво не підкажуть.

    Задунайский Торонтуй reply Вася

    Врагов запутать самое оно).
  • Вадим Барченко

    А чому не пишете про маєток Когана що знаходиться в Мурованокуриловецькому р-н.с.Вищеольчедаів.там теж пам'ятка архітектури.???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up