Активісти влаштували Вертеп. В головних ролях - Олійник-король, Власюк, Антонець і чорт

Активісти влаштували Вертеп. В головних ролях - Олійник-король, Власюк, Антонець і чорт
Своє дійство активісти назвали: Революційний вертеп "Судний день для влади". Відбувається воно прямо зараз на площі Героїв Небесної Сотні

На площі поставили стіл, на ньому "прейскурант на групи інвалідності". У ролі Власюка - Януарій Шостак, чорта грає Михайло Рюхов, у ролі ведучого Андрій Вигонюк.

Previous Next

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 


Previous Next
Коментарі (47)
  • Анонім

    На ОлІйника останнім часом багато йде негативу, думаю він довго у кріслі непросидить,  він дійсно не та людина яка по справжньому бореться з корупцією, людьми які були організаторами антимайданів, а саме головне що він сам боїться слова люстрація, і до кого її застосовувати
  • Анонім

    цим акторам потрібно дати всім І групу інвалідності

    влад reply Анонім

    а тобі потрібно заказати місце на кладовищі

    Анонім reply влад

    це точно, наперед великі скидки за місце
  • Анонім

    Кандидат от Порошенка  в депутаты Руслан Демчак сотрудничает с Кремлем.

     С его именем связан целый ряд коррупционных скандалов. Основатель корпорации UBG, заместитель председателя Совета федерации работодателей Киева, владелец ПАО ЭРДЕ-банк Руслан Демчак нажил миллиарды на отмывании денег.



    http://ak-ua.in.ua/item/25027-kandidat-v-deputatyi-ruslan-demchak-sotrudnichaet-s-kremlem

  • ВоуВоу

    А кто вместо них на работу ходит каждый день ? Или где они деньги берут эти артисты бродячие ? Или они детей представлениями кормят ? Да когда уже все поймут , что таких людей нанимают те , кто хотят сидеть там же где сидит Антонец,Власюк и Олийнык.



    А за Гройсмана я бы вообще головы им поразбивал !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up