На Театральній збираються люди в камуфляжах

На Театральній збираються люди в камуфляжах
На Майдані Героїв Небесної Сотні станом на 12.00 вже зібралось кілька десятків людей. Вони розмовляють поміж собою та поводяться спокійно. Біля входу в управління обласної поліції ходять сім чоловіків з шевронами "Батальон "Вінниця". Чотири з них одягнені у бронежилети.

Нагадаємо, очільниця ГО «Автомайдан Вінниччини» Таїсія Гайда заявила, що сьогодні, 14 березня у Вінницю мають з'їжджатися бійці Добровольчих батальйонів зі всієї України. Вони мають підтримати акцію протесту на усунення з посади керівника обласної поліції Антона Шевцова.
– З понеділка до нас починають з’їжджатися активісти – бійці АТО зі всієї України. Отримали підтвердження від добровольчих батальйонів всіх західних та центральних областей. І під будівлею обласної поліції розпочнемо обговорювати призначення посадовців територіальних органів по Україні. Однак вимоги залишаються незмінними: звільнення пана Шевцова та пана Селіверстова, – каже Гайда. 

Наразі вхід в паспортних стіл, що знаходиться поряд з управлянням, забитий старими дверима.

Чоловік прийшов у паспортний стіл, питає чоловіків у камуфляжі як туди потрапити. Вони пропонують йому позвонити на прохідну. Мовляв, там мають пустити...

Відео дня

Засновник вінницького автомайдану Ігор Басюк: "Проситимемо мирної зустрічі. Шини палити не плануєм. Зробимо спільне звернення до Президента і Авакова. Якшо не захочуть зустрічатись - не знаємо як все відбуватиметься."

На площу вийшла Таїса Гайда. Вона розповіла, що знайшла відео, на якому Шевцов разом з батьком і сином з "колорадськими" стрічками на грудях беруть участь в параді в окупованому Криму. За її словами - це доказ того, що Шевцов перейшов на сторону сепаратистів. 

- Люди думають, що це протистояння між мною та Шевцовим. Щоб показати, що це не так - ми запросили військових з зони АТО. Поки що в нас мирний протест. Зараз будемо радитися, що робити далі, - каже Таїса Гайда.

Гайда збирає АТОвців та представників громадських організацій для того щоб сформулювати колективне звернення.

О 13.10 Гайда оприлюднила заяву

Громадський активіст Анатолій Банах закликав людей не розходитись і не робити екстремістських заяв.

За словами двох атовців, з КП від школи №2 сіли у чорний тонований джип і поїхали у невідомому напрямку Антон Шевцов і його заступник Олександр Селіверстов.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Левадный Олегъ

    Охлократия на марше. Но так умилило это детское "в рамках чинного законодавства", шо аж до слез)))
  • Анонім

    смотри видео про начальника

    https://www.facebook.com/svoboda.gayda/posts/1041757665870759

    Анонім reply Анонім

    мотайте на время 6:45 - начальник - агент?
  • Анонім

    блин...когда эта баба умолкнет(((((((((((((

    это переходит все рамки допустимого........
  • Anonymous

    Это аферистка и мошенница Гайда переодела криминал ,бандитов и титушек.

    Всех арестовать и на нары в сизо

    Анонім reply Anonymous

    А хто такий ти? Сепаратиста-мусора захищаєш?

    Next reply Anonymous

    14.03.16 14:02 Аваков требует немедленно уволить главу Винницкой областной полиции Шевцова

    Министр требует уволить скандального главу Винницкой областной полиции.



    Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в Facebook написал глава МВД Арсен Аваков.



    "Обратился к главе Нацполиции Хатии Деканоидзе незамедлительно освободить от должности главу Винницкой областной полиции Антона Шевцова", - написал он. Источник: http://censor.net.ua/n379013

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up