Прокурор просить посадити Хорта на сім років

Прокурор просить посадити Хорта на сім років
"Цей придурок зараз буде казати, скільки мені треба дати - ти не хвилюйся", - казав Юрій Хорт своїй матері під час виступу прокурора на засіданні Вінницького міського суду. Та після того як прокурор попросив присудити Хортові 7 років мама закричала: "Будьте ви прокляті в цьому судилищі". Її попросили вийти з залу.

Сьогодні, 21 березня, проходить засідання Вінницького міського суду по справі Хорта. Активісти як зазвичай розвішали на стінах суду плакати "Хорт не винен", винесли колонки, аби усе, що відбувається у суді було чути на вулиці.

У зал засідань зайшло лише близько 10 людей. Лавок для слухачів було мало, а суддя Курбатова сказала, що ніхто стояти не буде. Тому багато активістів залишились в коридорі, де вони час від часу співали "Горіла шина палала". Люди, які залишились чекати вироку надворі, також співали. 
Першим виступав прокурор.


З залу вийшла матір Хорта, "попросили" з залу і екс-свободівця Барцьося та колишнього голову облради Свитка, які причали "Ганьба!"
Хорт виступав більше години. Говорив про кримінальний кодекс, корумповану владу, про умови перебування в Сізо. Промова була довга і не всі активісти дослухали її до кінця. Зате уважно вислухала Павленка суддя Курбатова. Після виступу Хорта оголосили перерву до 14.30

Відео дня

Читайте також:
Хорт на Фейсбуці – не Юрій Павленко?
Юрій Хорт: «Я все одно б сидів. Навіть якби не порвав портрет Порошенка»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анонім

    Кстати, да. Кто-то знает точно - Хорт был в АТО? Если нет, то это типа Яценюка: "Куля в лоба, то куля в лоба!", а как начали реально стрелять, то Сеню больше никто не видел.
  • Анонім

    Хорт должен быть на фронте и там показывать свой патриотизм, а не рассказывать сказки!!! Хорт не заслуживает уважения. Пацаны на фронте погибают, а он бегает по городу и пиар себе делает!!!

    Борис Максимчук reply Анонім

    Хорт робив те що обіцяла і не виконала теперішня влада - люстрацію. За це й сидить, все інше, захват облради, порваний Порошенко тільки привід!

    Анонім reply Борис Максимчук

    Борис Анатолійович, до речі, як там справи по тітушкам, коли премєра нового сезону, перед виборами???

    Анонім reply Борис Максимчук

    А кто дал ему такие полномочия?

    Анонім reply Анонім

    Полномочия не даются - они БЕРУТСЯ!!!

    Анонім reply Анонім

    Нет родной, полномочия делегируют.

    Анонім reply Анонім

    "Анархия - мать порядка!"  Знаком такой лозунг?
  • Дарья

    Прокурор просить у суду 7 років для Хорта, а скільки він уже відсидів поки чекав свого вироку. Може й дали б менший вирок, якби Хорт менше обзивав та вів себе нормально, а так лише накаляє обстановку.
  • Анонім

    Чота Яник тормознув, треба йому вертатися: є велика ймовірність, що спочатку відпустят під заству, а потім щей хонку віддадуть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up