Завтра Віктор Янукович виступатиме в суді по справі розстрілу на Майдані

Завтра Віктор Янукович виступатиме в суді по справі розстрілу на Майдані

Віктора Януковича, українського президента-втікача, будуть допитувати в режимі відео конференції. Подію висвітлюватимуть приблизно триста представників різних ЗМІ.

Сам допит запланований на завтра, 25 листопада 2016 року, інформує «Громадське».

Як стало відомо, Янукович виступатиме в якості свідка, і завтра, 25 листопада, відеоконференція повинна початися за участю 286 представників засобів масової інформації. Така заява прозвучала напередодні від працівників Святошинського районного суду Києва.

Допит в Святошинському суді буде проводитися у справі п'яти колишніх співробітників підрозділу «Беркут».

Відео дня

Раніше Віктор Янукович дав свою згоду на допит, але при цьому підкреслив, що через відомі причини він не може з'явитися в Києві.

За словами екс-президента, в рідній країні йому буде небезпечно, тому він готовий відповісти на всі питання, що цікавлять слідство в режимі відеоконференції.

Ми будемо висвітлювати завтрашні події, тож слідкуйте за нашими публікаціями.

Варто зазначити, що у квітні 2013 року аби не побити свої елітні іномарки по жахливій трасі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом. Джип  з кортежа Януковича у Вінниці, коштує більше 1 мільйона гривень.

Нагадаємо, що Інтерпол оголосив в міжнародний розшук Віктора Януковича 12 січня 2015 року, а вже у липні 2015 року дані Віктора Януковича видалили з сайту Інтерполу.

Читайте також: Во время визита Януковича в Винницу под замок в обладминистрации посадили 15 человек. Людей не выпускали даже в туалет.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    а у кудрявова типо кортеж проще...))) не смешите народ)))

    Daily reply Анонім

    не поверите проще

    Анонім reply Daily

    люди, откройте глаза!!! там далеко не проще!!! зайдите на ютуб посмотрите!!!

    Daily reply Анонім

    слушайте я живу в этом в этом городе очень давно и видел как ездил кортеж завгара и видел как ездил кудрявого как вы выражаетесь

    Анонім reply Daily

    мне Вас жаль...Вы не хотите видеть реальные факты! И до сих пор смотрите на ситуацию в стране через розовые очки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up