Бізнесмени про те, що “Народний бренд” може дати підприємцям та споживачам

Бізнесмени про те, що “Народний бренд” може дати підприємцям та споживачам

Який зиск компаніям брати участь у “Народному бренді”?  Що вони отримують від участі та перемоги  у конкурсі, журналісту RIA/20minut розповіли експерти у сфері підприємництва та бізнесу

Третього грудня завершується останній тиждень голосування вінничан за кращі компанії у конкурсі “Народний бренд”. Нагадаємо, проекту цьогоріч виповнюється 16 років, а мірилом якості роботи компаній тут виступають голоси вінничанин. Отже, чим більше голосів набереться у фірми чи послуги на сайті brand.top20.ua до 3 грудня, тим більша до них довіра городян — а отже, тим ближчі підприємства до першості у конкурсі.

Ми вже питали молодих підприємців, що спонукає їх брати участь у “Народному бренді”(https://goo.gl/33YSKM). Тоді вінницький кондитер, який нещодавно відкрив власну справу, розповів, що для нього конкурс «Народний бренд» — це своєрідна реклама і спосіб заявити про себе.

На цей раз вінницькі бізнесмени розповіли, чим, на їхню думку, буде корисна участь у “Народному бренді” як для підприємців-початківців, так і для вже знаних у Вінниці компаній.

Відео дня

Як призові місця перетворюються у прибуток

Ігор Добрянський, генеральний директор сервісу з оренди авто у місцевого населення SizeCar.com, розповів, що бізнес-конкурси на кшталт “Народного бренду” корисні для підприємців з точки зору реклами та піару, а також і здорового конкурентного середовища між підприємцями.

— Це стимулює власників бізнесу до розвитку та творчого підходу і дає поштовх для багатьох бізнесменів замислитись щодо актуальності їхнього бізнесу та користі, яку вони створюють. Перемога у подібних конкурсах завжди мотивує піднімати планку і стандарти.

Але, каже Ігор, компаніям варто брати учать у бізнес-конкурсах у тих випадках, коли справді є що показати потенційним клієнтам та бізнес-спільноті. За його словами, бізнес має бути корисним та задовольняти потреби населення чи іншого бізнесу.

— Щодо свого досвіду участі скажу, що наша команда нещодавно брала участь у конкурсі стартапів у Нью-Йорку, де представляли свій проект SizeCar.com. Участь у конкурсі дала нам величезний досвід і нові знайомства, розширила наше розуміння та підхід до бізнесу. Ідеї та комунікації, які створюються під час таких конкурсів - найцінніше, що вони дають підприємцю.

Бажання ставати кращим для споживачів

Виконавчий директор бізнес-клубу "MoneyFest" Геннадій Поліщук каже, що участь компанії у конкурсі свідчить про те, що вона на шляху вдосконалення своїх послуг заради клієнтів.

— Принаймні 6 учасників бізнес-клубу "MoneyFest" беруть участь у "Народному бренді" та змагаються за призові місця, а ще декілька підприємців лише починають рухатись цим шляхом. Сам факт участі в даному конкурсі говорить про певну соціальну активність бізнесу та бажання ставати кращим для своїх споживачів. А призові місця — це уже однозначно досягнення, що згодом конвертується в збільшення клієнтів та, як наслідок, веде до збільшення прибутковості бізнесу

Бізнесмен каже, що на його думку, “Народний бренд” зумів завоювати довіру вінничан. — Враховуючи неможливість підробки голосів, а також беручи до уваги впізнаваність та рекламні можливості сайту top20.ua,  рекомендував би бізнесу розвиватись в даному напрямку, - розповів він.

"Народний бренд" - тест на знання торгової марки

Олег Горобець, генеральный директор RIA Media

— Участь у “Народному бренді” - це тест на знання вашої торгової марки. Як відомо, знання марки — наслідок великої кількості покупців. У процесі голосування люди розглядають “кандидатів”, і таким чином знайомляться із новими брендами. У процесі виборів кандидати мають шанс “засвітитися” (як і у політичних виборах). Молоді бренди цим активно користуються.

Перемагають же найчастіше великі і популярні бренди. Людина влаштована так, що підтримає або той бренд, який купує сама, або той, про який чула найбільше. Для великого бренду перемога у конкурсі - це підтвердження лідерства. Чи важливо отримати таке підтвердження - не знаю, тут кожен вирішує сам. Що точно важливо - так це побудувати дійсно сильний бренд, який знають і люблять покупці.

Статистика голосування за "Народний бренд" станом на 28 листопада

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up