Безвіз майже наш. Що про це думають вінничани?

Безвіз майже наш. Що про це думають вінничани?

Сьогодні, 6 квітня, Європейський парламент проголосував за надання безвізового режиму з ЄС для громадян України. Очікується, що фактично безвіз набуде чинності на початку червня. Ми запитали вінничан, що вони думають про це та чи планують поїздку до Європи?

Віктор (68), пенсіонер:
— Про який безвіз може йти мова? При наших жербацьких пенсіях ні про які подорожі за кордон навіть думати немає сенсу.  Колись, ще при Радянському Союзі, я бував у Європі. А зараз це просто не реально.

 

Альона (40), безробітня:
— Я поки що не знаю, як саме усе це буде відбуватися. Можливо безвіз спростить мандри для багатьох людей, а можливо й ні. Але в будь-якому випадку я постійно їжджу у Європу і надалі буду їздити.
 

Відео дня

Роман (35), автомайстер:
— Навіть не планую їхати в країни Європи. І це не залежить від того є безвізовий режим чи немає. Просто потрібно гроші заробляти, родину годувати. Роботи зараз багато, немає часу на мандрівки.
 

Галина (57), робітниця:
— Безвіз - це добре. Найближчим часом не поїду, бо не виходить. Але колись, думаю, зберусь на відпочинок за кордон. Мої знайомі їздили на курорт у Єгипет. Приїхали дуже задоволені. Може в майбутньому і я десь поїду, відпочину трохи.

Олександр (38), фрілансер:

— Безвізовий режим, це звичайно гарна новина. Особливо для молоді, яка зможе побачити світ і для якої відкриються нові можливості. Але для мене це не дуже суттєво. Я й без того часто буваю у Європі.

Вікторія (19), студентка:

Хіба від прийняття безвізу зміниться життя людей? Ціни в Європі такі, що проста людина не зможе собі дозволити таку подорож. Мені подруга, яка живе у Польщі, розповідала, що прийняття безвізу у Польщі погано вплинуло на країну.

 
Коментарі (17)
  • Несмиянова Ольга

    Як начебто люди краще жити почнуть!! Задурили людям голову безвізом, а самі тим часом Україну на шматки рвуть і людська кров ллється  .
  • З.А.Глядач

    Якось по)(уй...
  • Банду Геть!

    А лохи пусть сравнят без виз который будет в Украине с другими странами, да стой же Молдовой. Молдоване работают в ЕС и это не запрещает им  статус без виза. В Украине без виз будет просто туристической визой , Чем бы идиоты не радовались ситуация не меняется....
  • Банду Геть!

    Идут они нах со своим безвизом, с такой экономикой , криминалом, и зарплатами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up