Топ – 5 небезпечних для високих підборів місць

Топ – 5 небезпечних для високих підборів місць
На Вінницю нестримно наступає весняна погода і зовсім скоро на вулиці знову з’являться забуті за зиму високі підбори. Ми ж у свою чергу зібрали ТОП небезпечних місць, де вінничанкам на підборах потрібно бути дуже обережними.

1. Рейтинг зловіщих місць почнемо із звичайної тротуарної плитки. Подекуди вона може бути погано вкладена і на стиках каблук зісковзує. Його можна не лише подерти, але й впасти. Напрацьований в дитинстві навик гри «йти лише по плитці минаючи стики» тут дуже знадобиться.
2. Минаючи стики плиток не потрібно забувати про «решітки-лівньовки».Вони причаїлись і чекають замріяних вінничанок у найнесподіваніших місцях біля будинків та на площах. Тож розслаблятись тут не варто, і краще дивитись під ноги ніж у весняне небо.
3. Так потрібні взимку збиті з дощок дерев’яні решітки весною для високих підборів можуть виявитись небезпечними. Розм’якле від води дерево може бути дуже слизьким. Сильніше тримаємось за поручні і сміливо йдемо до магазинів.

4. На трамвайних коліях катаються не лише трамваї, але й неуважні вінничанки. Поблизу пішохідних переходів вони місцями достатньо високо над землею, щоб з них з’їхати.
5. Якщо ці перешкоди ви проминули вдало, то при посадці в трамвай нічого не підозрюючих дівчат чекає сітка на першій сходинці. Тут потрібно швидко зорієнтуватись і якщо каблук все ж встиг застрягнути – просити когось про допомогу. Радує лише те, що суворий голос водія трамваю скаже «трамвай не рушить з місця поки на сходинці залишається шоча б один пасажир».

- В решітках ніколи не застрягала, але одного разу ледве не впала в люк, - розповідає вінничанка Ірина. – Добре заасфальтовані доріжки – це лише в центрі. Коли знімала квартиру на околиці Вінниці взагалі на високих підборах не ходила. Дорога на вулиці де я жила була всипана щебенем. Там і без підборів було важкувато йти.

Нагадуємо, сайт 20minut.ua та газета RIA розпочали проект для жінок та про жінок "Вона і Вінниця".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    При посадці в трамвай постійно шпилька встрягає. Перевірено на собі. Саме опасне місце, коли встряг каблук і ще й не можеш його витягнути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up