«Нічого я не бачу!», - слідчий з Вінниччини про техніку з підробленими документами

«Нічого я не бачу!», - слідчий з Вінниччини про техніку з підробленими документами

Біля містечка Літин, що в Вінницькій області, копи разом з активістами зупинили трал з комбайном «Джон Дір». Транспортний засіб був з підробленими номерами. Але слідчий, якого викликали на місце, не захотів цього бачити. Цікаві деталі читайте далі.

«В ніч з 23 на 24 липня 2017 року співробітники роти №4 патрульної поліції м. Вінниці спільно із представниками Коаліції громадських організацій «НІКА» біля смт. Літин виявили напівпричіп-трал з підробленим ідентифікаційний номером. Даний трал перевозив комбайн «JOHN DEERE», який аналогічно не мав ідентифікаційних номерів, а його дублюючі таблички були виконані на паперових носіях. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка тривалий час разом із співробітником ГРПП намагалась робити усе можливе аби не затримувати техніку. Співробітники Літинської поліції повідомили, що ця техніка належить аграрній компанії народного депутата України, тому з нею не може бути проблем», - повідомляє на ФБ Володимир Черкас.

За словами активіста, між ними та слідчим виникла сутичка. Останній не хотів відправляти на експертне дослідження сільгосптехніку.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

«Після тривалих сутичок слідчий вирішив затримати транспортний засіб та сільськогосподарську техніку до проведення експертного дослідження ідентифікаційних номерів на предмет їх відповідності, але неодноразово наголошував, що робить це вимушено, адже не вважає це злочином», - зазначає Черкас.

Відео дня

В результаті, техніку залишили на ніч на спец посту «Літин».

«Вже о 5-й годині ранку наступного дня продовжила рух з дозволу того ж слідчого, проте без проведення експертного дослідження. Свої дії працівник слідства пояснив так: «Бо не бачу! Нічого я не бачу!», - пише активіст.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandr Stoliarov

    Голова кишенькової мусорської ГОшки Вова Черкас, як завжди в курсі всього
  • Юрий Бондарук

    До яких пір в нас будуть "сліпі" копи? І вони ще ображаються, коли на них презирливо кажуть "МУСОРА")))))) Бо вони і є сміття нашого народу!
  • Eugene L

    сломайте ему ногу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up