Смачного

Лаваш з червоною рибою готується дуже швидко і чудово підійде до святкового столу.

Готуємося до Великодня — дізнайтесь про історію української паски, італійського панетоне та італійської коломби, а також про їхні цікаві особливості.  

Зазвичай Великодній стіл містить багато м’ясних страв, які багатьом, хто постував дуже хочеться скуштувати. Аби важкі м’ясні блюда не зашкодили організму, краще віддавати перевагу менш жирним стравам. Курочка у цьому випадку – як раз те, що треба.

Рецептів пасок — безліч, і ми пропонуємо вам найкращі. Сама берегиня української кухні Дарія Яківна Цвєк називала таку паску «Секретною», а в книжках вона називається «Баба Святкова».

Зберігайте рецепт чудової сирної паски, яку навіть не треба випікати, від відомого українського кулінара Євгена Клопотенка. Вона виходить красивою та ніжною, з м’яким вершковим смаком, ароматом ванілі й цедри на додачу.

Начинку для таких пиріжків можна брати будь-яку на власний смак.  

Готуємось до Великодня. Нижче — рецепт паски без дріжджів, яка довго залишатиметься свіжою, а її приготування не займе багато часу.

Галицькі господині можуть похизуватися сотнями рецептів різноманітних смачних пляцків. Серед найкращих — є «Ейфорія».

Святковий стіл завжди прикрашають різноманітними смачними стравами. Серед усіх цих смаколиків особливе місце займає пиріг з вишнями – ніжний, ароматний і дивовижно смачний.

Панетоне – традиційна італійська страва на Великдень. Ця випічка, наповнена сухофруктами та горіхами, виходить ароматною, пишною і дуже смачною.

keyboard_arrow_up